Qui som

Som una entitat sense ànim de lucre dedicada a millorar la qualitat de vida de les persones que han viscut un ictus, tenint en compte el gran canvi que es produeix en la vida d’aquestes en el seu entorn, atenent i assessorant també als seus familiars.

La Història

Creada l’any 2014 i impulsada per la Fundació Ictus. L’any 2019 fou reconeguda com a Entitat d’Utilitat Pública. L’any 2020 va iniciar una nova etapa amb un local propi i ampli a Barcelona, el qual permetrà millorar i augmentar els serveis destinats als nostres socis i sòcies.

Els Objectius

Objectius Generals

 • Acollir i millorar la qualitat de vida de les persones que han viscut un ictus.

 • Donar suport emocional a la persona afectada i a la seva família.

 • Afavorir la seva integració social.

 • Sensibilitzar la ciutadania de la importància de tenir coneixement de l’ictus.

 • Assessorar i oferir avantatges a les persones sòcies: recursos assistencials, terapèutics i jurídics.

 • Ens comprometem a oferir l’atenció, proximitat i continuïtat amb les persones associades.

Col·labora

Objectius Especifics

 • Acollir als pacients d’Ictus.
 • Oferir assessorament i avantatges per personal col·laborador de la Associació: a nivell de recursos assistencials, terapèutics i jurídics.
 • Promoure activitats terapèutiques, culturals i lúdiques.
 • Donar suport emocional a l’afectat i a la seva família.
 • Afavorir la integració social de les persones que han viscut un ictus.
Col·labora

  MISSIÓ

Volem aprofitar l’experiència de viure un ictus per oferir un projecte social, educatiu i cultural

basat en el cos, l’art, la ciència, l’humanisme i l’espiritualitat per tal d’afavorir el creixement

personal continuat.

Volem ser una entitat de referència per aconseguir que la realitat social de l’ictus sigui cada cop més coneguda.

Volem ser una organització col·laboradora i dinamitzadora amb la Comunitat Mèdica i Sanitària, així com amb l’Administració corresponent, per tal de garantir un protocol de Serveis adequat a les necessitats de les persones que han viscut un ictus.

  VISIÓ

A l’associació volem aprofitar l’experiència de viure un Ictus per oferir un projecte social, educatiu i cultural basat en el cos, l’art, la ciència, l’ humanisme i l’espiritualitat per tal d’afavorir el creixement personal continuat. També volem ser una entitat de referència, per aconseguir que la realitat social de l’Ictus sigui cada cop més coneguda. I finalment, volem ser una organització col·laboradora i dinamitzadora amb la Comunitat Mèdica i Sanitària, així com amb l’Administració corresponent, per tal de garantir un protocol de Serveis adequat a les necessitats de les persones que han viscut un Ictus.

  VALORS

Iniciativa i superació des d’una vessant de respecte i promoció de l’autonomia i l’autoconfiança. Posem a disposició de les persones les eines i recursos per aconseguir disminuir la seva dependència física i psíquica.

Solidaritat, pluralitat i cooperació, des d’una vessant de respecte cap a la diferència i la diversitat, tant dins de la mateixa entitat com en les relacions amb el nostre entorn. Realitzem i impulsem les activitats amb criteris d’igualtat i de respecte.

Transparència i coherència. Tenim i posem a l’abast dels membres de l’associació tota aquella informació que ens demanen.

Il·lusió i creativitat. Les nostres propostes estàn basades en el foment de la felicitat, el benestar i l’actitud positiva davant la vida.
Participació, compromís i consciència col·lectiva. Fomentem la realització de les activitats en grup que beneficien la identificació amb el bé comú, amb els altres i amb la pròpia associació, a través del sentit de pertinença.

EQUIP

Junta directiva

Francesc Iglesias
Francesc IglesiasPresident
Georgina Navarro
Georgina NavarroVicepresident
Jaiem Teixidó
Jaiem TeixidóTresorer
Pilar Calaf
Pilar CalafSecretària
Gemma Azuara
Gemma AzuaraVocal
Gloria Bou
Gloria BouVocal
Jaume
JaumeMas

TRANSPARÈNCIA

Memòria 2020 (cat)
Memòria 2020 (cast)
Memòria 2019 (cat)
Memoria 2019 (cast)
Memòria 2017
Memòria 2016
Estatuts
Pla d’associació
Declaració d’utilitat pública